, ,

Aparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution Blackwood FTXABT-RXAA Inverter 7000 BTU/h


6.497 lei

Utilizând electroni pentru a declanșa reacții chimice cu particulele din aer, Flash Streamer distruge alergenii, precum polenul și fungii și elimină mirosurile deranjante, furnizând un aer mai sănătos și mai curat
Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparaţie cu un produs cu R-410A şi duce direct la un consum mai scăzut de energie graţie eficienţei energetice ridicate
Valori ale eficienţei sezoniere de până la clasa A+++ în răcire şi încălzire graţie celei mai recente tehnologii şi inteligenţei încorporate.
Aproape silenţios: unităţile sunt aşa de silenţioase în timpul funcţionării, că uitaţi de prezenţa lor.
Un design compact şi funcţional, adecvat pentru toate interioarele cu finisaj negru
Efectul Coandă optimizează jetul de aer pentru un climat confortabil. Prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer mai bine conturat permite distribuirea mai eficientă a temperaturii în interiorul camerei.
Senzorul termic inteligent determină temperatura actuală din cameră şi distribuie aerul uniform în interiorul camerei înainte de a trece la un model de jet de aer care direcţionează aerului cald sau rece în zonele în care este nevoie.
Comandă vocală prin Amazon Alexa sau Google Assistant pentru a controla principale funcții, precum valoarea setată, modul de funcționare, viteza ventilatorului etc.
Daikin Residential Controller: controlați interiorul din orice locație cu o aplicație prin intermediul rețelei locale sau prin internet.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution Blackwood FTXABT-RXAA Inverter 7000 BTU/h”

There are no reviews yet.

Call Now Button