, ,

Aer conditionat Mitsubishi Electric Seria SF Cold Region-MSZ-SF50VE+MUZ-SF50VEH-18000 BTU/h

Availability:

Stoc epuizat


Pentru alte produse de climatizare verificati shop-ul nostru online

6.939 lei

Stoc epuizat

Aer conditionat Mitsubishi Electric Seria SF Cold Region-MSZ-SF50VE+MUZ-SF50VEH-18000 BTU/h si o gama larga de produse pentru climatizare gasesti  in magazinul nostru online.

Mitubishi Electric și-a luat angajamentul încă de la început pentru dezvoltarea sistemelor de climatizare și ventilare pentru prezent și viitor. În urma eforturilor depuse s-au scos pe piață echipamente care au redus semnificativ consumul de energie și CO2.
nmsz-sfMitsubishi Electric și-a început activitatea prin fabricarea și comercializarea sistemelor de ventilație și climatizare în anul 1921, primul produs scos pe piața a fost un ventilator electric. Încă de la începutul activității Mitsubishi, a pus un mare accent pe calitate, drept urmare, ajung hit instant și 10 ani mai târziu lideri mondiali in sisteme de încălzire/răcire pentru uz rezidențial, comercial și industrial.
nProvocarea cea mai mare l-a care au fost supuși a fost faptul că a trebuit să creeze sisteme de climatizare adecvate pentru climatul Japoniei. În urma acestei provocări au rezultat mașini robust, dar uimitor de sofisticate. Aceste sisteme au fost fabricate pentru a face față în orice mediu și climat exterior.Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric funcționează cu agenți frigorifici care își schimba foarte usor starea din lichid în gaz, astfel reușind să preia căldura din mediul interior,în cazul nostru fiind o locuință climatizată și să o cedeze mediului exterior. În modul de încălzire procesul se inversează. Sistemele de climatizare au în dotarea sa un compresor inverter, care își poate seta turația, totodata capacitatea de răcire sau încălzire în funcție de sarcina utilă.
nAcest compresor funcționează la turații mici menținând astfel temperatura interioară fără a fi nevoie de pornirea-oprirea repetată a compresorului. Tehnologia Inverter are două mari beneficii.
n
nSistemele de aer condiționat au în dotarea sa un compresor de tehnologia Inverter. Compresorul își regleză turația automat, dar și capacitatea de încălzire-răcire, astfel el va funcționa la capacitatea maximă pană la atingerea temperaturii cerute de noi în interior, după care turația compresorului va scădea și va lucra la o capacitate minimă.
n
nSistemele de climatizare care au în dotarea sa un compresor on/off vor funcționa la capacitatea maximă până la atingerea temperaturii interioara după care se vor opri. Repetând procesul pornit-oprit duce la un consum cu 30% mai mare ca la tehnologia Inverter.Tehnologia Inverter are două mari beneficii
n
nsf_2_1SPORIREA CONFORTULUI INTERIOR– Sistemele de aer condiționat au în dotarea sa un compresor de tehnologia Inverter. Compresorul își regleză turația automat, dar și capacitatea de încălzire-răcire, astfel el va funcționa la capacitatea maximă pană la atingerea temperaturii cerute de noi în interior, după care turația compresorului va scădea și va lucra la o capacitate minimă.
nSistemele de climatizare care au în dotarea sa un compresor on/off vor funcționa la capacitatea maximă până la atingerea temperaturii interioara după care se vor opri. Repetând procesul pornit-oprit duce la un consum cu 30% mai mare ca la tehnologia Inverter.
n

n

n
nmsz-ef-black3EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
nMitsubishi Electric prin sistemul INVERTER pune accentul pe performante energetice superioare atat in modul de racire cat si incalzire, reducand consumul de energie cu 30%.
nModul de operare a sistemelor Mitsubishi este unul confortabil, accesibil, rapid si optim ceea ce ajuta la eliminarea consumului ridicat de energie.
nAveți probleme în alegerea unui sistem de climatizare pentru locuința dumneavoastră?
nNoi, din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, vă venim în ajutor prin a explica ce înseamnă BTU unui aparat de aer condiționat și puterea neceară pentru locuința dumneavoastră.
nSpecialiștii în domeniu definesc atributul BTU, o unitate de măsură care se folosește pentru a măsura puterea termică a unui sistem de încălzire sau puterea de răcire a unui aparat de aer condiționat. În normativele europene, puterea se calculează în wati sau kilowati, dacă doriți să aflați puterea unui sistem de climatizare în kw puteți folosi exemplu de mai jos.
nAvem un aparat de 9000 BTU/h, iar puterea lui în kw va fi:
n9×2637, W=2,64 kW, în concluzie un aparat de 9000 BTU va furniza 2,64 kW pentru a climatiza casa timp de o oră.
nÎntr-un dormitor cu o suprafață de 20 mp este nevoie de o putere de 7000 BTU/h, dar dacă locuința are pierderi sau este orientat spre sud, atunci se recomandă o suplimentare a capacității de răcire la 9000 BTU și astfel când temperaturile vor fi foarte ridicate să nu întâmpinați dificultăți.
ncalcul_capacitate_aer_conditionat_pentru_suprafetePuterile de mai sus exprimate în BTU pot fi ușor modificate din cauza unor anumiți factori interni cum ar fi: numărul de persoane din camera/locuință, sursele de căldura (frigider, calculator, televizor etc) și amplasamentul mobilierului.
n

n

n

n

n

n

n
ndimensiuneModele MSZ-SF se fac remarcate prin design-ul compactat având doua  marimi pentru cele șase puteri în care a fost fabricat și cu un design rafinat pentru întreaga lume. MSZ-SF are în dotarea sa un compresor inverter ce garantează eficiență energetică și cu un zgomot foarte redus. Această gama mai are în dotarea sa dispositive de filtrare a aerului foarte avansate și multe caracteristici utile.
n
nmsz-hj4Economia energetică în urma funcționării este cel mai mare avataj din multidinea acestora oferite de Mitsubishi Electric. Datorită atenției oferite acestei Game MSZ-SF,Mitsubishi Electric a obținut indicii de eficiență sezoniere SEER și SCOP care permit performanțe energetice a clasei A+++ în modul de răcire și a clasei A+ la încălzire.
n
nflux_cald_mitsubishi_msz-sfDublu Flux de Aer. Ambele fante orizontale sunt prevăzute propriul lor servomotor. În funcție de modul de utilizare,unghiul fiecărui deflector poate fi ajustat individual pentru a asigura un confort maxim.
n

n
nmsz-ef-white2Filtru cu enzime și filtru cu nano-particule cu platină: Acest filtru are o mare putere de oxidare a nano-particulelor de platină, permitând mult mai ușor neutralizarea bacteriilor, virușilor, alergienilor și mirosurilor neplăcute . Este eficient și în captarea pulberilor printr-o curățarea simplă și regulat se reușește păstrarea performanței energetică chiar mai mult de 10 ani.
nFiltru pentru enzime: poate asigura un aer sănătos și foarte curat.
n

n

n
nmeqLog-ul MEQ este prescurtarea caracteristicilor, confort, eficiență, durabilitate reprezentative sistemelor create de Mitsubishi Electric.
nAcest logo asigură maximum de calitate beneficiarilor.
n

n
nmelcloudMELCloud este noul controller WI-FI pentru sistemul tău Mitsubishi Electric. Beneficiind de sprijinul noii tehnologii (Cloud) pentru a transmite şi recepţiona informaţii prin interfaţa WIFI dedicată poţi să controlezi uşor instalaţia ta fie că comunici prin PC, tabletă sau smartphone, condiţia este să ai la dispoziţie o conexiune la internet.
n

Produs de:

Mitsubishi Electric

Tip produs

Uz rezidential

Putere generala

18000 BTU/h

Tip

Split de perete

Compresor

Inverter

Clasa energetica Racire/Incalzire

A++/A+

Putere consumata

1.080 Kw

Nivel de zgomot

28 dB

SCOP

4.4

SEER

7.6

Garantie

3 ani

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aer conditionat Mitsubishi Electric Seria SF Cold Region-MSZ-SF50VE+MUZ-SF50VEH-18000 BTU/h”

There are no reviews yet.

Call Now Button