, ,

Aer conditionat Mitsubishi Electric-MSZ-LN35VGW-MUZ-LN35VG-12000 BTU/h

Availability:

Disponibil pentru precomandă


Pentru alte produse de climatizare verificati shop-ul nostru online

8.830 lei

Disponibil pentru precomandă

Aer conditionat Mitsubishi Electric-MSZ-LN35VGW-MUZ-LN35VG-12000 BTU/h si o gama larga de produse pentru climatizare gasesti  in magazinul nostru online.

160305dj_1489-1Mitubishi Electric și-a luat angajamentul încă de la început pentru dezvoltarea sistemelor de climatizare și ventilare pentru prezent și viitor. În urma eforturilor depuse s-au scos pe piață echipamente care au redus semnificativ consumul de energie și CO2.
nMitsubishi Electric și-a început activitatea prin fabricarea și comercializarea sistemelor de ventilație și climatizare în anul 1921, primul produs scos pe piața a fost un ventilator electric. Încă de la începutul activității Mitsubishi, a pus un mare accent pe calitate, drept urmare, ajung hit instant și 10 ani mai târziu lideri mondiali in sisteme de încălzire/răcire pentru uz rezidențial, comercial și industrial.
n
nProvocarea cea mai mare l-a care au fost supuși a fost faptul că a trebuit să creeze sisteme de climatizare adecvate pentru climatul Japoniei. În urma acestei provocări au rezultat mașini robust, dar uimitor de sofisticate. Aceste sisteme au fost fabricate pentru a face față în orice mediu și climat exterior.Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric funcționează cu agenți frigorifici care își schimba foarte usor starea din lichid în gaz, astfel reușind să preia căldura din mediul interior,în cazul nostru fiind o locuință climatizată și să o cedeze mediului exterior. În modul de încălzire procesul se inversează. Sistemele de climatizare au în dotarea sa un compresor inverter, care își poate seta turația, totodata capacitatea de răcire sau încălzire în funcție de sarcina utilă.
n
nAcest compresor funcționează la turații mici menținând astfel temperatura interioară fără a fi nevoie de pornirea-oprirea repetată a compresorului. Tehnologia Inverter are două mari beneficii.
n
nmsz-hjSPORIREA CONFORTULUI INTERIOR– Sistemele de aer condiționat au în dotarea sa un compresor de tehnologia Inverter. Compresorul își regleză turația automat, dar și capacitatea de încălzire-răcire, astfel el va funcționa la capacitatea maximă pană la atingerea temperaturii cerute de noi în interior, după care turația compresorului va scădea și va lucra la o capacitate minimă.
nSistemele de climatizare care au în dotarea sa un compresor on/off vor funcționa la capacitatea maximă până la atingerea temperaturii interioara după care se vor opri. Repetând procesul pornit-oprit duce la un consum cu 30% mai mare ca la tehnologia Inverter.
n
nmsz-hj4EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
nMitsubishi Electric prin sistemul INVERTER pune accentul pe performante energetice superioare atat in modul de racire cat si incalzire, reducand consumul de energie cu 30%.
nModul de operare a sistemelor Mitsubishi este unul confortabil, accesibil, rapid si optim ceea ce ajuta la eliminarea consumului ridicat de energie.
n
nAveți probleme în alegerea unui sistem de climatizare pentru locuința dumneavoastră?
n
nNoi, din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, vă venim în ajutor prin a explica ce înseamnă BTU unui aparat de aer condiționat și puterea neceară pentru locuința dumneavoastră.
nSpecialiștii în domeniu definesc atributul BTU, o unitate de măsură care se folosește pentru a măsura puterea termică a unui sistem de încălzire sau puterea de răcire a unui aparat de aer condiționat. În normativele europene, puterea se calculează în wati sau kilowati, dacă doriți să aflați puterea unui sistem de climatizare în kw puteți folosi exemplu de mai jos.
nAvem un aparat de 9000 BTU/h, iar puterea lui în kw va fi:
n9x2637, W=2,64 kW, în concluzie un aparat de 9000 BTU va furniza 2,64 kW pentru a climatiza casa timp de o oră.
nÎntr-un dormitor cu o suprafață de 20 mp este nevoie de o putere de 7000 BTU/h, dar dacă locuința are pierderi sau este orientat spre sud, atunci se recomandă o suplimentare a capacității de răcire la 9000 BTU și astfel când temperaturile vor fi foarte ridicate să nu întâmpinați dificultăți.
ncalcul_capacitate_aer_conditionat_pentru_suprafete
nPuterile de mai sus exprimate în BTU pot fi ușor modificate din cauza unor anumiți factori interni cum ar fi: numărul de persoane din camera/locuință, sursele de căldura (frigider, calculator, televizor etc) și amplasamentul mobilierului.
n

n

n

n
n20160213164746Mitsubishi Electric au lansat gama de lux MSZ-LN, aceasta fiind una specială având disponibile 4 culori: pearl white, natural whitet, ruby red și onyx black.
nGama este specială nu numai prin culorile disponibil ci si prin faptul că au o clasă de energie A+++, au în dotare un senzor 3D-I SEE SENSOR cu infraroșu, acesta măsoară temperatura la distanțe mari, un filtru PLASMA QUAD PLUS, și combate 99 % din bacterii, viruși, alergeni,mucegai, particule fine și praf.
nUn plus acestei game este faptul că are în dotarea sa o funcție Night Mode, aceasta funcție se activează noaptea, reduce zgomotul până la 3 dB, sunetul dispare, iar luminile se inchid.
nUnitatea interioară este dotată cu o interfață WI-FI camuflată în interior, aceasta funcție elimină necesarul instalării unei interfețe WI-FI, astfel contribuie la designul elegant.
nmitsubishi-electric-nouGama MSZ-LN functioneaza cu freon de tip R-32. Acest freon apartine generatiei viitoare ce nu afecteaza mediul si transporta eficient caldura.
nAceastă categorie de sisteme sunt dotate cu un timer (temporizator) ușor de utilizat. Acest timer permite utilizatorului să îl programeze în timpul orelor de somn cu opțiunea de pornire sau oprire după bunul plac pe o perioadă de 12 h.
n
nDiferenta dintre sistemul inverter si cel on/off este turatia compresorului.
n
nCompresorul Inverter este controlat de o placa electronica care-I regleaza turatia in functie de necesarul de temperatura cerut ceea ce duce la un confort ridicat si un consum de energie scazut.
nCompresorul clasic On/Off are aceasi turatie a compresorului pe toata durata functionarii, acest lucru ducand la un consum ridicat de energie si un confort scazut.
n
n-Eficiența energetică adaptată sezonului face ca sistemul MSZ-HJ să fie superior clasei A/A
n-Marele avantaje ale sistemului Mitsubishi Electric este economia energetică în funcționare datorită atenției mari cu care au fost proiectate toate componentele ce alcătuiesc aceste sisteme de climatizare, dar totodată și folosirea tehnologiei de top având o eficiență maximă adaptată sezonului.
n
nseer-scoop-mitsubishiSistemele MSZ-HJ au valori ale eficienței sezoniere (SEER/SCOP) care sunt clasificate în clasă energetică A/A pentru toată gama.
n-Un confort ridicat și un zgomot redus de numai 22 db.
n
nmeqLog-ul MEQ este prescurtarea caracteristicilor, confort, eficiență, durabilitate reprezentative sistemelor create de Mitsubishi Electric.
n
nAcest logo asigură maximum de calitate beneficiarilor.

Produs de

Mitsubishi Electric

Tip Produs

Uz rezidential

Tip

Split de perete

Puterea generala

12000 BTU/h

Capacitate de racire

12000 BTU/h

Capacitate de incalzire

13648 BTU/h

Clasă energetică

A+++

Putere consumată

0.82/ 0.8 kW/h

Nivel de zgomot

19-23-29-36-42 dB(A)

Compresor

Inverter

Agent frigorific

R-32

Dimensiune U.E.

550x800x285 mm

Dimensiune U.I.

290x799x232 mm

Temp. min/max de funcționare

-15 °C +46 °C

Garanție

3 ani

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aer conditionat Mitsubishi Electric-MSZ-LN35VGW-MUZ-LN35VG-12000 BTU/h”

There are no reviews yet.

Call Now Button