, ,

Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Black -MSZ-EF25VE2B-MUZ-EF25VE-9000 BTU/h

Availability:

Disponibil pentru precomandă


Pentru alte produse de climatizare verificati shop-ul nostru online

4.680 lei

Disponibil pentru precomandă

Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Black -MSZ-EF25VE2B-MUZ-EF25VE-9000 BTU/h si o gama larga de produse pentru climatizare gasesti  in magazinul nostru online.

Mitubishi Electric și-a luat angajamentul încă de la început pentru dezvoltarea sistemelor de climatizare și ventilare pentru prezent și viitor. În urma eforturilor depuse s-au scos pe piață echipamente care au redus semnificativ consumul de energie și CO2.
msz-ef-silverMitsubishi Electric și-a început activitatea prin fabricarea și comercializarea sistemelor de ventilație și climatizare în anul 1921, primul produs scos pe piața a fost un ventilator electric. Încă de la începutul activității Mitsubishi, a pus un mare accent pe calitate, drept urmare, ajung hit instant și 10 ani mai târziu lideri mondiali in sisteme de încălzire/răcire pentru uz rezidențial, comercial și industrial.
Provocarea cea mai mare l-a care au fost supuși a fost faptul că a trebuit să creeze sisteme de climatizare adecvate pentru climatul Japoniei. În urma acestei provocări au rezultat mașini robust, dar uimitor de sofisticate. Aceste sisteme au fost fabricate pentru a face față în orice mediu și climat exterior.Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric funcționează cu agenți frigorifici care își schimba foarte usor starea din lichid în gaz, astfel reușind să preia căldura din mediul interior,în cazul nostru fiind o locuință climatizată și să o cedeze mediului exterior. În modul de încălzire procesul se inversează. Sistemele de climatizare au în dotarea sa un compresor inverter, care își poate seta turația, totodata capacitatea de răcire sau încălzire în funcție de sarcina utilă.
Acest compresor funcționează la turații mici menținând astfel temperatura interioară fără a fi nevoie de pornirea-oprirea repetată a compresorului. Tehnologia Inverter are două mari beneficii.

Sistemele de aer condiționat au în dotarea sa un compresor de tehnologia Inverter. Compresorul își regleză turația automat, dar și capacitatea de încălzire-răcire, astfel el va funcționa la capacitatea maximă pană la atingerea temperaturii cerute de noi în interior, după care turația compresorului va scădea și va lucra la o capacitate minimă.

Sistemele de climatizare care au în dotarea sa un compresor on/off vor funcționa la capacitatea maximă până la atingerea temperaturii interioara după care se vor opri. Repetând procesul pornit-oprit duce la un consum cu 30% mai mare ca la tehnologia Inverter.

msz-ef-black3EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
Mitsubishi Electric prin sistemul INVERTER pune accentul pe performante energetice superioare atat in modul de racire cat si incalzire, reducand consumul de energie cu 30%.
Modul de operare a sistemelor Mitsubishi este unul confortabil, accesibil, rapid si optim ceea ce ajuta la eliminarea consumului ridicat de energie.
Aveți probleme în alegerea unui sistem de climatizare pentru locuința dumneavoastră?
Noi, din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, vă venim în ajutor prin a explica ce înseamnă BTU unui aparat de aer condiționat și puterea neceară pentru locuința dumneavoastră.
Specialiștii în domeniu definesc atributul BTU, o unitate de măsură care se folosește pentru a măsura puterea termică a unui sistem de încălzire sau puterea de răcire a unui aparat de aer condiționat. În normativele europene, puterea se calculează în wati sau kilowati, dacă doriți să aflați puterea unui sistem de climatizare în kw puteți folosi exemplu de mai jos.
Avem un aparat de 9000 BTU/h, iar puterea lui în kw va fi:
n9×2637, W=2,64 kW, în concluzie un aparat de 9000 BTU va furniza 2,64 kW pentru a climatiza casa timp de o oră.
Într-un dormitor cu o suprafață de 20 mp este nevoie de o putere de 7000 BTU/h, dar dacă locuința are pierderi sau este orientat spre sud, atunci se recomandă o suplimentare a capacității de răcire la 9000 BTU și astfel când temperaturile vor fi foarte ridicate să nu întâmpinați dificultăți.

calcul_capacitate_aer_conditionat_pentru_suprafetePuterile de mai sus exprimate în BTU pot fi ușor modificate din cauza unor anumiți factori interni cum ar fi: numărul de persoane din camera/locuință, sursele de căldura (frigider, calculator, televizor etc) și amplasamentul mobilierului.

msz-ef-silver2Seria MSZ-EF aduc un plus de eleganță și un design uimitor. Această variantă este fabricată în trei culori ce se potrivesc în orice interior având dimensiuni compacte,material și piese de bună calitate.Varianta prezentată este noua serie Kirigamine de la Mitsubishi Electric care are în dotarea sa o tehnologie foarte ridicată și performantă.

msz-hj4

Economia energetică în urma funcționării este cel mai mare avataj din multidinea acestora oferite de Mitsubishi Electric. Datorită atenției oferite acestei Game Kirigamine,Mitsubishi Electric au obținutindicii de eficiență sezoniere SEER și SCOP care permit performanțe energetice a clasei A+++ în modul de răcire și a clasei A++ la încălzire.

msz-ef-white2Filtru cu enzime și filtru cu nano-particule cu platină: Acest filtru are o mare putere de oxidare a nano-particulelor de platină, permitând mult mai ușor neutralizarea bacteriilor, virușilor, alergienilor și mirosurilor neplăcute . Este eficient și în captarea pulberilor printr-o curățarea simplă și regulat se reușește păstrarea performanței energetică chiar mai mult de 10 ani.
nFiltru pentru enzime: poate asigura un aer sănătos și foarte curat.
motorul-poki-pokiSistemele de climatizare din categoria Kirigamine Hara au în dotarea sa un motor Poki-Poki, aceasta fiind o tehnologie inovatoare şi unică. Acest tip de motor ofera o densitate şi o forţă magnetică ridicată, ceea ce duce la o eficienţă energetică sporită şi o bună fiabilitate.

Compresorul rotativ DC dublu cu reluctanță magnetică, constă în magneţi permanenţi realizaţi din mediu ce permit o mai bună eficienţă energetică datorită reluctantei magnetice ridicate şi a cuplului mare generat.

meqLog-ul MEQ este prescurtarea caracteristicilor, confort, eficiență, durabilitate reprezentative sistemelor create de Mitsubishi Electric.
Acest logo asigură maximum de calitate beneficiarilor.

melcloudMELCloud este noul controller WI-FI pentru sistemul tău Mitsubishi Electric. Beneficiind de sprijinul noii tehnologii (Cloud) pentru a transmite şi recepţiona informaţii prin interfaţa WIFI dedicată poţi să controlezi uşor instalaţia ta fie că comunici prin PC, tabletă sau smartphone, condiţia este să ai la dispoziţie o conexiune la internet.

Produs de

Mitsubishi Electric

Tip produs

Uz rezidential

Putere generala

9000 BTU/h

Tip

Split de perete

Capacitate de răcire Min/Max/Nom. KW

4092 BTU/h-8525 BTU/h-11594 BTU/h

Capacitate de încălzire Min/Max/Nom KW

3751 BTU/h-11935 BTU/h-14322 BTU/h

Putere consumată încălzire/răcire

545 W/700 W

Temperatură min./ max funcţionare pe răcire

-10°C/+46°C

Temperatură min/max funcţionare pe încălzire

-15°C/+24°C

SEER

8.5

SCOP

4.7

Clasă energetică răcire

A+++

Tensiune Alimentare

A++

Compresor

Inverter (Mitsubishi)

Freon

R-410A

Debit aer U.I.- mc/min

10.5/8.3/6.3/4.6/4.0

Nivel de zgomot exterior (min./max)

47/48 dB(A)

Nivel de zgomot interior H/M/L/Sleep

42/36/29/23/21 dB(A)

Dimensiuni U.I. H/L/A

299x885x195 mm

Dimensiuni U.E. H/L/A

550x800x285 mm

Greutate interior/exterior

11.5 kg/30 kg

Garanție

3 ani

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Black -MSZ-EF25VE2B-MUZ-EF25VE-9000 BTU/h”

There are no reviews yet.

Call Now Button