, ,

Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE+MUZ-FH25VEHZ-9000 BTU/h

Availability:

Stoc epuizat


Pentru alte produse de climatizare verificati shop-ul nostru online

Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE+MUZ-FH25VEHZ-9000 BTU/h si o gama larga de produse pentru climatizare gasesti  in magazinul nostru online.

Mitubishi Electric și-a luat angajamentul încă de la început pentru dezvoltarea sistemelor de climatizare și ventilare pentru prezent și viitor. În urma eforturilor depuse s-au scos pe piață echipamente care au redus semnificativ consumul de energie și CO2.
n
nkirigamine-hara-2Mitsubishi Electric și-a început activitatea prin fabricarea și comercializarea sistemelor de ventilație și climatizare în anul 1921, primul produs scos pe piața a fost un ventilator electric. Încă de la începutul activității Mitsubishi, a pus un mare accent pe calitate, drept urmare, ajung hit instant și 10 ani mai târziu lideri mondiali in sisteme de încălzire/răcire pentru uz rezidențial, comercial și industrial.
nProvocarea cea mai mare l-a care au fost supuși a fost faptul că a trebuit să creeze sisteme de climatizare adecvate pentru climatul Japoniei. În urma acestei provocări au rezultat mașini robust, dar uimitor de sofisticate. Aceste sisteme au fost fabricate pentru a face față în orice mediu și climat exterior.Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric funcționează cu agenți frigorifici care își schimba foarte usor starea din lichid în gaz, astfel reușind să preia căldura din mediul interior,în cazul nostru fiind o locuință climatizată și să o cedeze mediului exterior. În modul de încălzire procesul se inversează. Sistemele de climatizare au în dotarea sa un compresor inverter, care își poate seta turația, totodata capacitatea de răcire sau încălzire în funcție de sarcina utilă.
nAcest compresor funcționează la turații mici menținând astfel temperatura interioară fără a fi nevoie de pornirea-oprirea repetată a compresorului. Tehnologia Inverter are două mari beneficii.
n
nSistemele de aer condiționat au în dotarea sa un compresor de tehnologia Inverter. Compresorul își regleză turația automat, dar și capacitatea de încălzire-răcire, astfel el va funcționa la capacitatea maximă pană la atingerea temperaturii cerute de noi în interior, după care turația compresorului va scădea și va lucra la o capacitate minimă.
n
nSistemele de climatizare care au în dotarea sa un compresor on/off vor funcționa la capacitatea maximă până la atingerea temperaturii interioara după care se vor opri. Repetând procesul pornit-oprit duce la un consum cu 30% mai mare ca la tehnologia Inverter.
n
nmsz-ef-black3EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
nMitsubishi Electric prin sistemul INVERTER pune accentul pe performante energetice superioare atat in modul de racire cat si incalzire, reducand consumul de energie cu 30%.
nModul de operare a sistemelor Mitsubishi este unul confortabil, accesibil, rapid si optim ceea ce ajuta la eliminarea consumului ridicat de energie.
nAveți probleme în alegerea unui sistem de climatizare pentru locuința dumneavoastră?
nNoi, din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, vă venim în ajutor prin a explica ce înseamnă BTU unui aparat de aer condiționat și puterea neceară pentru locuința dumneavoastră.
nSpecialiștii în domeniu definesc atributul BTU, o unitate de măsură care se folosește pentru a măsura puterea termică a unui sistem de încălzire sau puterea de răcire a unui aparat de aer condiționat. În normativele europene, puterea se calculează în wati sau kilowati, dacă doriți să aflați puterea unui sistem de climatizare în kw puteți folosi exemplu de mai jos.
nAvem un aparat de 9000 BTU/h, iar puterea lui în kw va fi:
n9×2637, W=2,64 kW, în concluzie un aparat de 9000 BTU va furniza 2,64 kW pentru a climatiza casa timp de o oră.
nÎntr-un dormitor cu o suprafață de 20 mp este nevoie de o putere de 7000 BTU/h, dar dacă locuința are pierderi sau este orientat spre sud, atunci se recomandă o suplimentare a capacității de răcire la 9000 BTU și astfel când temperaturile vor fi foarte ridicate să nu întâmpinați dificultăți.
ncalcul_capacitate_aer_conditionat_pentru_suprafetePuterile de mai sus exprimate în BTU pot fi ușor modificate din cauza unor anumiți factori interni cum ar fi: numărul de persoane din camera/locuință, sursele de căldura (frigider, calculator, televizor etc) și amplasamentul mobilierului.
n

n

n
ne_msz_dm_db
n

n

n
nSilenţiozitate şi confort.Confortul ambiental este legat chiar şi de nivelul de zgomot şi este deosebit de important în dormitoare sau birouri. Seria Kirigamine asigură un climat perfect tot timpul anului, cu un nivel sonor aproape imperceptibil pentru urechea umană.
n

n

n
nmsz-hj4
n
nEconomia energetică în urma funcționării este cel mai mare avataj din multidinea acestora oferite de Mitsubishi Electric. Datorită atenției oferite acestei Game Kirigamine,Mitsubishi Electric au obținut indicii de eficiență sezoniere SEER și SCOP care permit performanțe energetice a clasei A+++ în modul de răcire și a clasei A+++ la încălzire.
n

n

n
nmotorul-poki-poki
n

n

n
nSistemele de climatizare din categoria Kirigamine Hara au în dotarea sa un motor Poki-Poki, aceasta fiind o tehnologie inovatoare şi unică. Acest tip de motor ofera o densitate şi o forţă magnetică ridicată, ceea ce duce la o eficienţă energetică sporită şi o bună fiabilitate.
n
nCompresorul rotativ DC dublu cu reluctanță magnetică, constă în magneţi permanenţi realizaţi din mediu ce permit o mai bună eficienţă energetică datorită reluctantei magnetice ridicate şi a cuplului mare generat.
n

n
nplasma_quad1Plasma Quad. Aerul, ca şi apa, este un bun primar pe care il utilizăm tot timpul.Iată de ce, curăţenia şi prospeţimea sa sunt fundamentale pentru crearea unui mediu sănătos. Plasma Quad este sistemul care permite atingerea acestui obiectiv graţie tehnologiei Plasma care înlătură eficace 4 tipuri de particule din aer bacterii, viruşi, factori alergeni şi praf.
n

n

n
nmeqLog-ul MEQ este prescurtarea caracteristicilor, confort, eficiență, durabilitate reprezentative sistemelor create de Mitsubishi Electric.
nAcest logo asigură maximum de calitate beneficiarilor.
n

n

n
nmelcloudMELCloud este noul controller WIFI pentru sistemul tău Mitsubishi Electric. Beneficiind de sprijinul noii tehnologii (Cloud) pentru a transmite şi recepţiona informaţii prin interfaţa WIFI dedicată poţi să controlezi uşor instalaţia ta fie că comunici prin PC, tabletă sau smartphone, condiţia este să ai la dispoziţie o conexiune la internet.
n

Produs de:

Mitsubishi Electric

Tip produs

Uz rezidential

Putere generala

9000 BTU/h

Tip

Split de perete

Compresor

Inverter

Clasa energetica racire/incalzire

A+++

Putere consumata

0.485 Kw

Putere racire

3.5 kw (12000 BTU/h)

Putere incalzire

6.5 kW (22165 btu)

Nivel de zgomot

A+++

Garantie

3 ani

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE+MUZ-FH25VEHZ-9000 BTU/h”

There are no reviews yet.

Call Now Button