, ,

Aer conditionat Gree Bora ECO A4 Silver ,model 2022, WI-FI CONTROL, Filtru Silver Ion, Freon R 32 GWHAAB-K6DNA4B/E-24000 BTU/h


4.850 lei

Generator Cold Plasma
Aparatul de aer conditionat reuseste prin emiterea de ioni incarcati negativ sa purifice aerul si sa indeparteze mirosurile neplacute. Este foarte potrivit pentru bebelusi, copii mici, batrani.

Wi-Fi Inteligent Control
Acum puteti opri cu usurinta sistemul de aer conditionat Gree chiar daca nu sunteti acasa si il puteti porni inainte sa va intoarceti. Iar toate aceste lucruri, le faceti de pe telefonul mobil, indiferent de unde va aflati.

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul
Alegerea unui echipament Gree cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate. Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aer conditionat Gree Bora ECO A4 Silver ,model 2022, WI-FI CONTROL, Filtru Silver Ion, Freon R 32 GWHAAB-K6DNA4B/E-24000 BTU/h”

There are no reviews yet.

Call Now Button